Servicii

I.1. Terapie individuala (depresie, stima de sine scazuta, diverse dependente / adictii, probleme de relationare, stres, lipsa managerierii emotionale, tulburari alimentare, tulburari sexuale, paternuri disfunctionale repetitive, somatizari fiziologice ale problemelor psihologice, alte manifestari fiziologice sau psihologice disfunctionale, etc. 

 
 

I.2. Terapie de cuplu si familie (orice situatie care a condus sau intretine disfunctionalitatea cuplului sau a familiei, - comunicare disfunctionala, probleme de natura sexuala, lipsa intereselor comune, aplatizarea/rutinarea relatiei, aparitia celei de a treia persoane in viata cuplului, schimbari survenite in urma aparitiei bebelusului in familie, adictii, violenta, agresivitate, gelozie, etc ) 

 

I.3. Terapie pentru copii / adolescenti (agresivitate, tendinta de izolare, lipsa concentrarii, enurezis nocturn, integrarea traumelor, anxietate de performanta, stres, alte manifestari comportamentale sau tulburari care creaza discomfort si disfunctionalitate in colectivitate sau in familie) 

 

I.4. Consiliere psihologica (proces intensiv de acordare a asistenţei psihologice atunci cand persoana doreste sa functioneze mai eficient si apar dificultati in starea de bine, in luarea unor decizii importante, aparitia unor crize de natura psihologica, unele conflicte relationale punctuale). 

 

I.5. Dezvoltare personala (utila oricarei persoane, indiferent de varsta, sex etc). Este necesara cand se doreste obţinerea succeselor pe plan profesional relaţional, sportiv, artistic dar persoana se confrunta cu probleme de natura psihologica. Constientizarea modului in care o persoana isi traieste propriile sentimente si emotii este un prim pas in autoreglarea emotiilor si favorizarea unei stime de sine ridicate, aspecte esentiale in cadrul procesului de evolutie. 

 

 

 

 

 

II. Metodele si tehnicile terapeutice sunt adaptate fiecarei persoane si fiecarei situatii:

  • tehnici integrative,
  • tehnici gestaltiste,
  • analiza tranzactionala,
  • tehnici din psihanaliza relationala,
  • tehnici experientiale,
  • tehnici cognitiv - compartamentale,
  • concepte existentiale si rogersiene,
  • hipnoza eriksoniana,
  • tehnici de relaxare si imagerie ghidata
  • psihodrama, etc.

Newsletter 

Aboneaza-te la newsletterul Cabinetpsihologie-larisa.ro si vei primi noutatile si ultimele articole direct in mailul tau.

Iubirea ne apropie cel mai mult de Dumnezeu http://fastrxon.com/cheap-prednisolo…dian-rx-pharmacy/